MY STORY

Waarom ik doe wat ik doe, waarom ik ben wie ik ben & waar ik naartoe ga.


Ik kon eerder lopen dan ik kon zingen, ik kon eerder fietsen dan ik kon zingen en mijn zus kon beter zingen dan ik. Dus ik was laat, te bang en onzeker om mijn stem te laten horen.

Toen ik merkte dat ik gehoord werd als ik zong, kon ik zelf beginnen met luisteren naar mijn stem.

Een fantastische gave om te hebben, mijn stem heeft me onwijs veel prachtige ervaringen, ontmoetingen en avonturen gebracht.

Toen ik jong was in de vorm van creatieve wedstrijden, als Kunstbende, wat me naar prachtige zalen en achter intimiderend grote vleugels bracht. Ik speelde muziek op de kleinste en grootste podia.

Voor de vorm hieronder een klein overzicht van wat ik deed.

Ik studeerde aan de Fontys Rockacademie, zang & ‘eigen act’; waar ik in 2012 met een Zoé Red concert afstudeerde.

Tijdens mijn studie heb ik backing vocals verzorgd bij o.a. Ilse DeLange, heb ik ontelbaar veel Nederlandstalige koortjes ingezongen, in verschillende bands gespeeld en vooral ook heel veel muziek geschreven en gemaakt.

Ik volgde later een jaartraject bij Sound Education om meer te leren over sound engineering & producing.

Door de jaren heen heb ik in de meest uiteenlopende genres binnen de muziek gewerkt, juist die veelzijdigheid maakt me blij en geeft  energie.

Avontuur, ontdekken, uit mijn comfort zone. Ik blijf het fijn vinden en sta dan ook altijd open voor nieuwe projecten.

Een aantal jaren geleden, toen alles stroomde en goed ging; ik deed wat ik dacht dat ik wilde doen, koos ik voor een stemoperatie die alles op z’n kop zette.

Ik denk dat we als mens leren van pijn, dat het leven je aandient wat je nodig hebt. Mijn stem kon niet meer, dat maakt dat ik mezelf beter heb leren kennen. Mijn stem beter ben gaan begrijpen en deze ervaring ook graag met andere vocalisten deel.

Ik deed, voor COVID, te gek werk, heb waanzinnig mooie en inspirerende mensen om me heen en ik groei nog iedere dag. Komende jaren hoop ik vooral op creatief vlak te groeien en weer eigen muziek met de wereld te kunnen delen.

Mijn stem heeft mij met mijn hart verbonden. Mijn droom en missie met mijn muziek is ons met elkaar verbinden. Liefde, compassie en groei, samen. Het mooie, menselijke in jezelf durven zien en in je naaste. Klinkt mij als muziek in de oren 😉

Liefs, Margot