MY STORY

Waarom ik doe wat ik doe, waarom ik ben wie ik ben & waar ik naartoe ga.


Ik kon eerder lopen dan ik kon zingen, ik kon eerder fietsen dan ik kon zingen en mijn zus kon beter zingen dan ik. Dus ik was laat, te bang en onzeker om mijn stem te laten horen.

Toen ik merkte dat ik gehoord werd als ik zong, kon ik zelf beginnen met luisteren naar mijn stem.

Een fantastische gave om te hebben, mijn stem heeft me onwijs veel prachtige ervaringen, ontmoetingen en avonturen gebracht.
Toen ik jong was in de vorm van creatieve wedstrijden, als Kunstbende, wat me naar prachtige zalen en achter intimiderend grote vleugels bracht. Ik speelde muziek op de kleinste en grootste podia.

Voor de vorm hieronder een klein overzicht van wat ik deed.
Ik studeerde aan de Fontys Rockacademie, zang & ‘eigen act’; waar ik in 2012 met een Zoé Red concert afstudeerde.

Tijdens mijn studie heb ik backing vocals verzorgd bij o.a. Ilse DeLange, heb ik ontelbaar veel Nederlandstalige koortjes ingezongen, in verschillende bands gespeeld en vooral ook heel veel muziek geschreven en gemaakt.

Ik volgde later een jaartraject bij Sound Education om meer te leren over sound engineering & producing.
Door de jaren heen heb ik in de meest uiteenlopende genres binnen de muziek gewerkt, juist die veelzijdigheid maakt me blij en geeft  energie.
Avontuur, ontdekken, uit mijn comfort zone. Ik blijf het fijn vinden en sta dan ook altijd open voor nieuwe projecten.

Een aantal jaren geleden, toen alles stroomde en goed ging; ik deed wat ik dacht dat ik wilde doen, koos ik voor een stemoperatie die alles op z’n kop zette. Door alle uitdaging van de gevolgen heb ik veel mogen leren; over mezelf, over de mens, over liefde. Mijn stem heeft mij met mijn hart verbonden.
Mijn droom en missie met mijn muziek is ons met elkaar verbinden. Liefde, compassie en groei, samen. Het mooie, menselijke in jezelf durven zien en in je naaste. Klinkt mij als muziek in de oren 😉

Tegenwoordig ben ik nog altijd breed actief in allerlei verschillende bands & projecten. Heb je een mooi vocaal nodig? Contact me gerust.

Ik zing onder andere met de FissABBAnd (FEEST Abba band), Disco Snolly Singalong, Christmas in Harmony (kerst vocalgroup) en nog als altijd in allerlei duo’s, bands, sessies, met dj’s en veel meer leuks.

Naast de muziek heb ik in 2020 Never Too Wet to Shred opgezet; luxe, geheel verzorgde kite & surf camps in Portugal (& hopelijk snel op meerdere locaties) Wil je meer weten of ga je volgend jaar zelf mee?
www.toowettoshred.com

In 2022 hoop ik weer wat eigen muziek te kunnen delen met jullie.
Hopelijk tot snel!

Liefs, Margot